DÆKSERVICE OG MONTERING AF DÆK AF KVALITETSBEVIDSTE FAGSPECIALISTER

Hos Odense Dæk & Autoservice tilbyder vi dækservice og montering af dæk til vores kunder i Odense. Vi er professionelle fagspecialister med mange års erfaring i branchen, der tager vores kunders færdselssikkerhed alvorligt. Derfor er vi yderst kvalitetsbevidste omkring valg af dæk og reservedele, således at vi udstyrer alle biler med dæk, vi kan stå 100% inde for.

Vi udfører blandt andet:

  • Hjulskift og opbevaring af hjul
  • Afbalancering af hjul
  • Sporing/4-hjulsudmåling
  • Dækskift

Trænger din bil til nye dæk, får du professionel dækservice og montering af dæk hos os til fair priser. Vi udfører service af dæk på alle typer biler uanset model og mærke, og vi anvender altid reservedele i høj kvalitet.

Montering af dæk og dækservice med høj kvalitet

Der er rigtig stor forskel på dæk, og der er stor forskel på vores kørselsbehov. Har du svært ved at finde ud af, hvilken type dæk din bil er bedst tjent med i forhold til dine kørselsbehov, så kig forbi vores autoværksted.

Vi ved alt om dækservice og montering af dæk i vores dækcenter, hvorfor vi kan vejlede dig til at få din bil udstyret med de helt rigtige dæk til dig. 

Der udvikles kontinuerligt på dæk og deres egenskaber, således at de optimerer vejgreb under almindelige såvel som ekstreme forhold samt forbedrer brændstoføkonomien.

Vi fører alle dækmærker, så kontakt os her

For at give dig selv og din bil de optimale betingelser for at færdes sikkert og trygt på vejen bør du rådføre dig med en ekspert i dækservice og montering af dæk, såfremt du ønsker at skifte dæk, der imødekommer dine krav og behov.

Vi anbefaler altid, at man kører med sommerdæk og sommeren og vinterdæk om vinteren, da helårsdæk ikke er specialister i nogle af delene. 

Skal vi hjælpe dig med at finde de rigtige dæk? Vi fører alle de kendte mærker, men har vi ikke dit yndlingsmærke, kan vi sikkert skaffe det til dig.

Lad os udføre et grundigt og effektivt dækservice og eventuel montering af nye dæk, hvis der er behov for det. 

Kig forbi vores autoværksted i Odense eller bestil en tid på telefon 30 88 44 22 eller skriv en e-mail til steeng@odas.dk. Vi har kunder fra Bellinge, Årslev og andre steder på Fyn.