DÆKCENTER MED DÆK TIL ALLE TYPER BILER

Er det ved at være tid til et dækskifte? Hos Odense Dæk & Autoservice er vi et dækcenter med speciale i salg af dæk i høj kvalitet til alle typer biler uanset mærke, model og årgang.

Vores autoværksted er beliggende i Odense, hvor vi forhandler til kvalitetsbevidste bilister i blandt andet Bellinge og Årslev.

Vi har både sommerdæk og vinterdæk i mange varianter og størrelser – lige fra helt almindelige personbiler til større SUV’er og varevogne. Vores dækcenter har altid mange dæk på lager, og ellers kan de naturligvis bestilles hjem til dig.

Salg af dæk inklusiv montering og afbalancering

Når vi sælger dæk i vores dækcenter tilbyder vi også at montere og afbalancere dem for dig, så det skal du slet ikke tænke på. Vi har konkurrencedygtige dæk priser på alle dæktyper – vi har en lang række kendte mærker at vælge imellem, og de er alle i høj kvalitet.

Skal du have hjælp til at finde de rigtige dæk til dine kørselsbehov og økonomi, kan du altid rådføre dig med vores dækcenter.

Salg af dæk har været en stor del af vores forretning gennem mange år, hvorfor vi har stort kendskab til alle dæktyper.

Kontakt vores dækcenter for at høre mere om priser

Er du interesseret i at få udskiftet dine gamle dæk til konkurrencedygtige priser i vores dækcenter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med vores ekspertise og ser frem til at kunne hjælpe dig.

Du kan ringe til os på telefon 30 88 44 22 eller sende os en e-mail på steeng@odas.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.