Telefoniske åbningstider 08:00 - 16:00

​Telefon: 30 88 44 22

Bliv ringet op​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Salg af dæk til alle typer biler

Hos Odense Dæk & Autoservice har vi speciale i salg af dæk i høj kvalitet til alle typer biler uanset mærke, model og årgang. Vores autoværksted er beliggende i Odense, hvor vi forhandler til kvalitetsbevidste bilister i blandt andet Bellinge og Årslev. Er det ved at være tid til et dækskifte?

Vi har sommerdæk og vinterdæk i mange varianter og størrelser - lige fra almindelige personbiler til større SUV’er og varevogne. Vi har altid mange dæk på lager og kan ellers bestille dem hjem til dig, hvis ikke vi lige ligger inde med dine favoritdæk.

salg af dæk inklusive montering og afbalancering

​Ved salg af dæk tilbyder vi naturligvis også at montere og afbalancere dem for dig.

Vi har konkurrencedygtige dækpriser på alle dæktyper - og du kan altid kigge forbi for at bestille eller kontakte os for nærmere aftale. Vores dæk er alle i høj kvalitet, og der er en lang række kendte mærker at vælge mellem.

Skal du have hjælp til at finde de rigtige dæk til dine kørselsbehov og økonomi, kan du altid rådføre dig med os. Salg af dæk har været en del af vores forretning gennem mange år, hvorfor vi har stort kendskab til alle dæktyper.

Kontakt for bestilling

Ønsker du vores ekspertise i forbindelse med et dækskifte, kan du bestille tid på telefon 30 88 44 22. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Firmanavn & CVR​

Odense Dæk & Autoservice

CVR: 42526851​

Adresse

Volderslevvej 61
5260 Odense S

Samarbejder med

​Teknicar

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os, så klik dig videre her!